Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Το ελάχιστο όριο παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τα 20€ με το ΦΠΑ χωρίς τα μεταφορικά.

Πληρωμή παραγγελίας

Αντικαταβολή
Εξοφλήστε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παραλαβή!

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται το ταχύτερο δυνατόν αμέσως μετά την παραλαβή της. Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής υπάρχει επιβάρυνση ….€ ανά παραγγελία.

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας θα πρέπει να εξοφλήσετε με μετρητά όλο το ποσό στον ταχυμεταφορεά (courier) την στιγμή της παράδοσης.

Η αντικαταβολή δεν είναι δυνατή για παραγγελίες άνω των 199€.

Τραπεζική μεταφορά / Κατάθεση
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας καταθέτοντας ή μεταφέροντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας μέσω τραπέζης.

Έχετε την δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό συμπληρώνοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.

EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0376.68.0200683734
IBAN: GR2002603760000680200683734

Οι παραπάνω λογαριασμοί εμφανίζουν ως επωνυμία την «E-ACTION I.K.E.»

Κατόπιν παρακαλούμε να μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail ώστε να σας αποστέλλουμε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Η επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας πραγματοποιείτε μετά την επιβεβαίωση της τραπεζικής συναλλαγής.

PAYPAL
Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας του PayPal με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Εάν έχετε λογαριασμό PayPal και θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση του υπολοίπου ή της πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal ώστε να εισάγετε τα στοιχεία σας.

Κανένα από τα στοιχεία αυτά δεν καταχωρείτε ή αποθηκεύετε στην σελίδα μας.

Τρόποι αποστολής

Courier
Οι παραγγελίες σας αποστέλνονται στον χώρο σας με την πλέον αξιόπιστη εταιρεία ταχυμεταφορών! Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας

Μεταφορική εταιρία
Οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα με μεγάλο ογκομετρικό βάρος θα αποστέλνονται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς.

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς δεν είναι σταθερό, αλλά μεταβάλλεται ανάλογα με τη διεύθυνσή σας, τον όγκο της παραγγελίας σας και το βάρος της.

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση.